Behandelingen

Complete gezichtsbehandeling
1 ½ uur behandeling inclusief dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen, op het huidtype aangepast masker en massage van gezicht, décolleté en nek.

Complete gezichtsbehandeling Deluxe
Als complete gezichtsbehandeling, aangevuld met een diep werkend serum, inclusief een ampul voor vier dagen, wat het effect van de behandeling thuis nog versterkt.

Trattamento behandeling
Als complete gezichtsbehandeling, gebruik makend van een zuiver plantaardig, op het huidtype aangepast totaalpakket van producten, waaronder gevriesdroogde kruiden, met een mooi verstevigend resultaat.

Vital Vitamin C behandeling
Als complete gezichtsbehandeling, met ter afsluiting een speciaal rubbermasker dat rosacea tegengaat, een anti-ageing effect heeft en de weerstand van de huid verhoogt, waardoor deze er rustig en egaal uit ziet.

Skin Detox behandeling
Als complete gezichtsbehandeling, met ter afsluiting een speciaal rubbermasker dat ontgift, zuivert, de huidstofwisseling activeert, de gestresste huid regenereert en een fris en stralend uiterlijk geeft.

Quick gezichtsbehandeling
1 uur behandeling, inclusief dieptereiniging, op het huidtype aangepast masker en korte schoudermassage.

Duo gezichtsbehandeling
Complete gezichtsbehandeling voor twee personen tegelijk.

De producten worden altijd aan uw huidtype aangepast. Bovenstaande behandelingen kunnen worden uitgebreid met een deelbehandeling, bijvoorbeeld het harsen van uw bovenlip of gezicht, verven van de wimpers en/of wenkbrauwen. Uiteraard is het ook mogelijk hiervoor een losse afspraak te maken, de deelbehandelingen hoeven niet per definitie gecombineerd te worden met een gezichtsbehandeling.

Deelbehandelingen

Voor deze behandelingen kunt u een aparte afspraak maken, maar uiteraard zijn ze ook te combineren met één van de gezichtsbehandelingen.

  • Epileren van wenkbrauwen
  • Verven van de wenkbrauwen en/of wimpers
  • Harsen of bodysugaring bovenlip en/of kin en/of wangen
  • Harsen of bodysugaring rug
  • Harsen of bodysugaring onder- en/of bovenbenen
  • Harsen of bodysugaring bikinilijn
  • Harsen of bodysugaring oksels
  • Make-up
  • Rugbehandeling (½uur) : Dit is een dieptereiniging voor de rug dmv peeling tijdens het stomen, meeëters worden verwijderd en ter afsluiting een rugmassage met een vitamine olie.